Ga naar hoofdinhoud
Veelgestelde vragen

Waarom moet ik een account aanmaken?

Bij het aanmaken van een account worden er een aantal vragen gesteld. Deze vragen helpen om te bepalen welke informatie het beste bij jou past. Alle data die je zelf hebt ingevoerd, blijven  zo beschikbaar.

Bij het opstarten van de app kun je zien welke data worden verzameld (AVG melding) en kun je kiezen om daarmee akkoord te gaan.

Zijn er kosten verbonden aan gebruik van NaZorg?

Ja, de app is helemaal gratis voor gebruikers. Er zijn geen advertenties of in-app aankopen.  De informatie is geschreven door zorgverleners van het Verloskundig Samenwerkings Verband Rotterdam-Zuid.

NaZorg is onderdeel van het internationale project PerinAtal menTal Health (PATH). Binnen PATH werkt het Maasstad ziekenhuis als Nederlandse partner samen met partners in andere landen. Alle activiteiten, en dus ook de ontwikkeling van de NaZorg app, worden Europees gesubsidieerd door het Interreg 2 Zeeën Programma vanuit het Europese Regionale Ontwikkelingsfonds.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

De NaZorg- app is gemaakt met de grootste zorg voor privacy. Alleen jij als gebruiker kunt de ingevoerde gegevens inzien. Jouw data zijn niet in te zien door anderen en worden nooit verkocht of verhandeld. Welke data worden bewaard, lees je in de AVG verklaring bij het opstarten van de app, of ga in de app naar Meer menu en kies privacy.

Wil je meer weten hoe jouw privacy is geregeld ga dan naar www.clinicards.info/privacy-verklaring-clinicards

Wie is Synappz?

Synappz is de technisch ontwikkelaar van NaZorg. Synappz Digital Healthcare is een Nederlandse organisatie met jarenlange ervaring in het maken van medische apps, en is daarvoor gecertificeerd. De NaZorg app is gemaakt met de grootste zorg voor privacy.

Staat jouw vraag over de NaZorg app er niet bij??

Misschien heb je een vraag over de NaZorg app waarvan je het antwoord niet direct in de beschrijving of bij de veel gestelde vragen terugvindt. Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Je krijgt dan snel een reactie.

Back To Top